Wie ben ik?Wanneer u iemand in uw huis haalt wilt u weten wie dit is. Hieronder leest u meer over mijn achtergrond.

Wie ben ik?

Werkervaring

Voordat ik in 2009 met mijn bedrijf startte, heb ik 6 jaar voor defensie gewerkt. De laatste jaren bij de genie, waar ik te maken kreeg met techniek en improvisatie en waar ik ook verschillende bouwgerichte cursussen heb gevolgd. Dit sprak me dusdanig aan dat ik na mijn tijd bij defensie besloten heb om verder te gaan in dit vak en een onderneming te starten. Ook heb ik opleiding en training gevolgd met betrekking tot dit vak. Denk aan timmerwerk, schilderwerk en elektrotechniek. Tevens ben ik gecertificeerd Velux montagepartner en heb ik mijn VCA certificaat.

Genoeg over mij? Kies dan uit de volgende opties. Anders leest u gerust verder.

Netwerken

Door het netwerk wat ik heb opgebouwd kan ik bij werkzaamheden waarbij een dakdekker of stucadoor nodig is beroep doen op professionele bedrijven. Ook voor werkzaamheden waarbij ik hulp nodig heb omdat dat niet in je eentje te realiseren is kan ik rekenen op vakmensen. Verder heb ik een aantal vaste leveranciers zodat ik alle benodigde materialen en producten voor uw klus snel kan leveren. Alles natuurlijk van topkwaliteit.

Enthousiast en accuraat, keurig opgeleverd.

De heer en mevrouw Dingemans, tevreden klant

Goede ervaring met deze betaalbare vakman, werkt door en levert zijn werk netjes af.

De heer Perry, tevreden klant

Bram is iemand die zichzelf hoge eisen stelt om een goed eindresultaat op te leveren. Als klant zijn wij zeer tevreden over zijn werkzaamheden. Bram werkt netjes en secuur!

De heer Van den Heuvel, tevreden klant

Een aanrader voor iedereen. geeft goed advies, Hij levert goed werk, werkt alles netjes af, hoef zelf geen puin weg te brengen word ook allemaal gedaan. Het plaatsen van het dakraam zijn weer zeer tevreden over. De prijs is aantrekkelijk. De volgende klus staat al weer gepland bij Bram.

Fam. Evers, tevreden klant

Vooraf langs geweest voor offerte, ‘s avonds de offerte ontvangen en binnen 4 werkdagen plaatsing. Werkt met professioneel materieel, secuur en gaat deskundig te werk. Voor ons is Bram de Velux-Expert!

De heer Loots